Train-je-schrijfspier-met-Aaf-Brandt-Corstius

Schrijven, veel mensen zouden het meer willen doen. Een blog. Een boek. Een column. Reisverhalen, of zelfs een scenario. Maar schrijven – en vooral blijven schrijven – is niet altijd makkelijk. Hoe kom je in de goede schrijfmodus? Hoe houd je jezelf gaande? Hoe kom je over je schroom heen en voel je je vrij om te schrijven wat je wilt?

Trek je met Aaf Brandt Corstius een lang weekend terug in de Duitse Eifel voor de driedaagse masterclass Train je schrijfspier. “Goed schrijven is: mensen raken met wat je schrijft. Verhalen vertellen in een vorm waarin jij plezier hebt en die bij je past. En je vrij voelen om lekker aan de gang te gaan.”

De editie van 1 – 4 oktober 2020 zit helaas helemaal volgeboekt. Schrijf je even in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over nieuwe  workshops!

 Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die graag meer wil schrijven, of op een andere manier wil schrijven. Je gaat op zoek naar je eigen vorm en hoe jij verhalen het beste vertelt. 

Je schrijfspier 

Tijdens deze driedaagse workshop ga je aan de slag met schrijfoefeningen en nieuwe technieken. Je leert hoe je in een schrijfmodus komt en hoe je jezelf gaande houdt, ook als je weer thuis bent. 

pen

Tijd voor jezelf

De workshop wordt gehouden in een romantisch landhuis in de Duitse Eifel. Tussen de oefeningen door gaan we lekker eten, wandelen, hout hakken, vuurtjes stoken. Of je trekt je even terug met een boek in de rozentuin. 

Leer van Aaf en elkaar

Je leert ontzettend veel van kijken naar anderen. Daarom bespreek je je werk niet alleen met Aaf, maar ook met de rest van de groep. Door ervaringen te delen, vind je makkelijker je eigen vorm. 

3 dagen schrijven met Aaf Brandt Corstius

Waar, wanneer, voor hoeveel, en meer over Aaf.

Kosten

De 3-daagse workshop kost 599 euro voor een tweepersoonskamer en 699 euro voor een eenpersoonkamer. Er is plek voor 10 personen.

Datum: 1 – 4 oktober 2020

Het eerstvolgende schrijfweekend vindt plaats van donderdagavond 1 oktober tot en met zondagmiddag 4 oktober 2020. Bekijk hier het programma..

Over Aaf

Aaf Brandt Corstius schrijft columns voor o.a. Volkskrant, Flow en Margriet, schreef meerdere boeken en trekt met een one-womanshow langs de theaters. Lees hier meer over Aaf.

INTERESSE? ER IS VOOR DEZE WORKSHOP PLEK VOOR MAXIMAAL 10 GASTEN DUS WEES ER SNEL BIJ!

Aaf Brandt Corstius:

Vaak ben je na een paar uur intensief schrijven wel even klaar. Dan is het fijn om in een mooie omgeving te zijn, waar je lekker naar buiten kunt om te wandelen. Je hebt ook even bezinktijd nodig. Deze plek in de Eifel biedt alles: stilte, natuur en ruimte.

das-haus

Waldecken10 in Neuheilenbach, Duitsland is een vakantiehuis voor makers, doeners en dromers. Het landhuis uit 1920 ligt aan de rand van een diep bos, met uitzicht over glooiende tarwevelden. Er zijn 6 slaapkamers: 2 eenpersoonskamers, 4 tweepersoonskamers.  Er zijn 2 luxe badkamers, 3 toiletten en er is een royale woonkamer met open keuken. Er is een wintertuin, er is een bibliotheekkamer met open haard, een houtkachel in de woonkamer en een grote vuurplaats buiten.

Zes slaapkamers

Twee badkamers

Woonkamer met open keuken

Tuin met vrij uitzicht over de vallei

INTERESSE? ER IS VOOR DEZE WORKSHOP PLEK VOOR MAXIMAAL 10 GASTEN DUS WEES ER SNEL BIJ!