
Van donderdagavond tot zondagmiddag gaan we de bossen van de Eifel in om ons te verliezen in het moment en de natuur. Bekijk hier het programma stap voor stap.
Donderdag 26 maart 2020
18:00 - 23:00 uur: aankomst
De deuren zijn geopend, de bedjes opgemaakt, een borrel staat klaar.
Vrijdag 27 maart 2020
08:00 uur-09:00 uur - Ontbijt
Lekker wakker worden met een gezond ontbijt.
09:00 uur - Workshop 1
We slijpen de messen voor workshop 1.
12:00 uur: Zelfmade lunch
Na een ochtend noeste arbeid luchen we met de eerste zelfgemaakte lekkernijen.
14:00 uur: workshop 2
In workshop 2 pakken we de draad weer op.
17:00 uur: Borrel
Even uitblazen voor het diner.
19:00 uur: Diner 1
De tafel is gedekt met de 'oogst' van vandaag en nog wat meer. Met mooi weer eten we uiteraard buiten.
22:00 uur: Vuur en evt. nachtwandeling
We stoken het vreugdevuur even wat hoger op. Een wandeling door het nachtelijke bos is een optie.
Zaterdag 28 maart 2020
08:00 uur-09:00 uur - Ontbijt
Lekker wakker worden met een gezond ontbijt.
09:00 uur - Workshop 3
In workshop 3 pakken we weer een nieuw project op.
12:00 uur: selfmade lunch
De tafel wordt voller met al dat zelfgemaakte topeten.
14:00 uur: workshop 4
In workshop 4 gaan we aan de slag met het kopstuk voor vanavond.
17:00 uur: Borrel
Even uitblazen en de resultaten bekijken
19:00 uur: vuurschaaldiner
We schuiven buiten aan voor een bourgondisch vuurschaaldiner
21:00 uur: groot vuur en sterren
We gaan vuurtje stoken, we borrelen wat, kijken naar de sterren, zingen naar de maan.
Zondag 29 maart 2020
08:00 uur-09:00 uur - Ontbijt
Lekker wakker worden met een flink ontbijt.
09:00 uur - De laatste workshop
De laatste workshop met Ramon.
12:00 uur: Afscheidslunch
We lunchen nog een keer samen met wat we gemaakt hebben.
13:00-18:00 uur: Tijd voor jezelf
Het programma is afgelopen, maar je hoeft nog niet weg. Neem lekker tijd voor jezelf!
Ramon Brugman:
Hoe mooi is het om zelf een dier zelf uit te benen, op te delen en er van kop tot staart allemaal producten van te maken: buikspek, pastrami, nekvlees, hammetjes, paté… We geven het met roken, grillen, barbecueën, wecken onze eigen smaak, met de volle respect voor het prachtdier dat een zwijntje is.