Logo Machershaus groot2

Goede vrienden heb je een leven lang. Hoe mooi is het dan om eens per jaar herinneringen te maken die een leven mee gaan. Bij een weekend ‘Wild in de Eifel’ stel je zelf het programma samen: bijvoorbeeld fietsen, wandelen, golfen of een dag koken met wild… Wij zorgen dat het tot in de puntjes geregeld is. Een weekend lang heb je je eigen landhuis in de Eifel met een privé-kok, een vuurschaal van een meter en een hottub. Wat wil een mens nog meer?

Een eigen landhuis

260 vierkante meter met living van 100 m2, 6 slaapkamers, 9 bedden, 2 badkamers, een houtgestookte hottub en een Finse sauna. 

Buitenspelen

Een vuurschaal van een meter, een waanzinnig tuinuitzicht en wandel- en mountainbikeroutes vanuit de voordeur.

driepoot2

Een eigen chefkok

En niet zomaar één, maar chefkok Ramon Brugman, bekend van het televisieprogramma Binnenstebuiten. 

100% kwalität zeit

Een gastheer zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt en dat jullie maar hoeven te focussen op één ding: kwalität zeit. 

Je menu, dat kies je zelf

So wird dat gemacht:

Geen vriendengroep is hetzelfde. Bij dit weekend stel je zelf je menu samen van dingen om te doen. Want het hele weekend staat in het teken van jullie en activiteiten die jullie leuk vinden om te doen. Dingen regelen is onze taak. Je boekt al een vriendenweekend vanaf 650 euro p.p. Er is plek voor 6 -9 personen.

Kies hier je activiteiten.

Het is echt een hele mooie baan. De green is perfect en door het hoogteverschil biedt deze golfbaan een heerlijke uitdaging.

Roeland Ruijssenaars over golfbaan Burbach, april 2019

INTERESSE? IEDERE MAAND IS ER MAAR 1 VRIENDENWEEKEND DUS WEES ER SNEL BIJ!

Afgelopen weekend ons jaarlijkse vriendenuitje beleefd in Waldecken10. En wat een beleving!! Samen met Robin Klaassen een programma in elkaar gezet met een kookworkshop, mountainbiken en wandelen. Flexibel tot op de dag van aankomst en ‘kan niet’ bestaat niet. ChefKok Ramon Brugman heeft de meest geweldige gerechten gemaakt voor ons: het een nog lekkerder dan het andere. De omgeving is geweldig en het huis ruim genoeg voor onze groep van 9 personen. Voor ons na maanden Corona beperkingen weer de eerste keer om samen te zijn. Robin en Ramon; bedankt voor de prettige dagen.

Marcel Winkelman, juni 2020
das-haus

Waldecken10 in Neuheilenbach, Duitsland is een vakantiehuis voor makers, doeners en dromers. Het landhuis uit 1920 ligt aan de rand van een diep bos, met uitzicht over glooiende tarwevelden. Er zijn 6 slaapkamers: 2 eenpersoonskamers, 4 tweepersoonskamers.  Er zijn 2 luxe badkamers, 3 toiletten en er is een royale woonkamer met open keuken. Er is een wintertuin, er is een bibliotheekkamer met open haard, een houtkachel in de woonkamer en een grote vuurplaats buiten.

Zes slaapkamers

Twee badkamers

Woonkamer met open keuken

Tuin met vrij uitzicht over de vallei

INTERESSE? IEDERE MAAND IS ER PLEK VOOR MAXIMAAL 1 VRIENDENWEEKEND, DUS WEES ER SNEL BIJ!