programma

Boek nu je trip:

 Ga een paar dagen terug naar je natuur met Machershaus. 

buiten2

Eens per maand:

Vriendenweekend in ‘t wild

Goede vrienden heb je een leven lang. Hoe mooi is het dan om eens per jaar herinneringen te maken die een leven mee gaan. Bij een weekend ‘Wild in de Eifel’ stel je zelf het programma samen: bijvoorbeeld fietsen, wandelen, golfen of een dag koken met wild… En dat in een eigen landhuis met privé-kok, een vuurschaal van een meter en een hottub.

Aaf-Brandt-Corstius-schrijfworkshop_klein

16 – 19 april 2020: VOLGEBOEKT

Train je schrijfspier met Aaf Brandt Corstius 

Schrijven is een werkwoord, je schrijfspier kun je trainen. In deze driedaagse workshop ga je samen met schrijfster en columniste Aaf Brandt Corstius aan de slag met je schrijftechniek. Helaas zit de editie van april volgeboekt. Wil je op de hoogte gehouden worden nieuwe workshops? Schrijf je dan even op de nieuwsbrief!

kappen

5-daagse cooldownweek

Kappen met stress

Samen houthakken, samen vuur bouwen, samen koken, samen dineren, samen de bossen in en samen weer terug. Tijdens 2/3 dagen Teambuilding in ‘t wild heb je met je team een eigen landhuis,  een eigen chefkok, en alle tijd om banden te smeden om nog lange tijd op te bouwen.  We gaan dit organiseren vanaf het najaar van 2020, dus houdt onze site in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.

niets-missen-

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin hoor je als eerste wanneer nieuwe workshops te boeken zijn!